Preprosto prva

Marina Izola

Kjer vsakemu plovilu poiščemo primeren privez.

Edinstvena lokacija

Ena najbližjih marin srednji evropi

Skrita na vrhu Jadranskega morja, dobro varovana pred vsemi vremenskimi vplivi in v zavetju starega ribiškega mesta Izole, leži marina Izola.  Ponaša se s privilegirano lokacijo, saj je lahko dostopna, hkrati pa je eno najbližjih turističnih pristanišč srednje Evrope, zaradi česar je idealno izhodišče za brezskrbna pomorska raziskovanja.  V marini v Izoli vam ponujamo celoletno varno zatočišče za vaše plovilo z enostavnim dostopom do najlepših delov Jadrana.
ties-rademacher-kEqHw174Cpw-unsplash

Gostom prijazna

Varna in prostorna

Marina Izola je izredno prostorna in za uporabnike udobna marina, saj nudi veliko razdaljo med pomoli, poleg tega pa lahko do nekaterih pomolov dostopate tudi s svojim avtomobilom. Čeprav je marina odprtega tipa, našim gostom zagotavljamo zasebnost tako, da je dostop do pomolov dovoljen samo imetnikom privezov z varnim dostopom preko kodirane kartice.  Marina Izola omogoča udobje na kopnem in na vodi, saj je zagotovljena vsa potrebna infrastruktura tako za udobje vašega bivanje kakor za vaše plovilo.

Skrb za okolje in
Modra zastava

Naša trajnostna zaveza za prihodnost

Marina Izola je že več kot 20 let ponosna prejemnica okoljskega znaka Modra zastava za marine. 

 

V marini Izola podpiramo trajnostno delovanje in nenehno si prizadevamo za izboljšave. Vsako leto sprejmemo program aktivnosti za učinkovito ravnanje z okoljem, kajti zavedamo se, da imata navtika in  turizem velik vpliv na družbeno in ekonomsko podobo destinacije, zato aktivno sodelujemo z lokalno skupnostjo in si prizadevamo za razvoj, ki prinaša pozitivne rezultate za vse.

Izberite varno pristanišče za vaše plovilo.

Kaj so o nas povedali
naši gostje?