Vse potrebno na enem mestu

Storitve

Za vaše plovilo bomo strokovno poskrbeli.

1 in 3-fazna
El. napetost
Brezžični
internet (WiFi)
Asistenca
priveza
Večjezična
ekipa marine
Čistilnica in
pralnica
Vzdrževanje in
servisiranje
24-urno
varovanje
Odkrita in pokrita
parkirišča

Privezi

700 privezov za plovila do 45 metrov dolžine

V marini je na voljo 700 privezov za plovila do 45 metrov dolžine. Privezi, ki so razvrščeni na širokih pomolih iz betona in lesa, so z dvema velikima valobranoma zaščiteni pred vsemi vetrovi in drugimi neugodnimi vremenskimi vplivi.

Vsi privezi so oskrbovani z elektriko (220/380V), vodo in brezžičnim omrežjem.

Popolna skrb
za vaše plovilo

Vzdrževanje
in servis

Uredite vse potrebno, da boste lahko brezskrbno uživali na svojem plovilu. Prepustite skrb zanj usposobljenemu osebjuin naj bodo naše izkušnje vaša popotnica za miren oddih.

V marini razpolagamo s samohodno dvigalom z nosilnostjo do 60 ton in v sodelovanju z zunanjimi izvajalci ponujamo storitve vzdrževanja, ki zajemajo podvodne dele, servisiranje in popravilo motorjev, namestitev ali popravilo navigacijskih naprav, oblazinjenje in stavbno pohištvo ter popravilo ali namestitev jader in jamborov.

Ničesar ne
prepuščamo naključju

24-urna asistenca
in varovanje

Pristanišče je bilo zgrajeno z mislijo na vodljivost. Pomoli so na primerni razdalji, da je omogočen lažji dostop do privezov, poleg tega pa vam nudimo tudi 24-urno pomoč pri pristajanju in privezu, v kolikor je to potrebno.

Naše osebje opravlja dnevne obhode marine in preverja stanje plovil, ki je vidno iz pomolov. Vse morebitne posebnosti javimo lastnikov v najkrajšem času. V nočnem času skrbi za varnost v marini naša varnostna služba.